Zoeken naar producten, nieuws etc
Automaat

24/7 Vlees uit de automaat

29-07-2023

Bij Boerderijwinkel de Wessenhoeve hebben we iets nieuws voor jullie in petto: "Vlees uit de Automaat". Het voelt een beetje als magie - een soort drankenautomaat, maar dan gevuld met vers vlees, direct van onze boerderij. Het beste gedeelte? Je kunt hier 24/7 terecht!

We begrijpen dat het leven druk kan zijn, en soms wil je gewoon op je eigen tijd lekker eten op tafel zetten. Met "Vlees uit de Automaat" kunnen jullie dat precies doen. Of je nu midden in de nacht trek hebt, vroeg in de ochtend een feestmaal wilt plannen, of gewoon spontaan zin hebt in een goed stuk vlees, onze automaat staat altijd voor je klaar.

Dus, stel je voor: je loopt naar onze boerderij, drukt op een knop en voilà, je hebt de keuze uit een assortiment vers vlees, allemaal afkomstig van onze eigen boerderij. Geen gedoe, geen haast - gewoon heerlijk eten op jouw voorwaarden. We nodigen je uit om langs te komen, onze automaat uit te proberen en te genieten van het gemak en de smaak die "Vlees uit de Automaat" te bieden heeft!

Contact / openingstijden

+31 6 15528953
info@dewessenhoeve.nl
www.dewessenhoeve.nl

Woensdag 08.30 - 18.00
Zaterdag 10.00 - 16.00

© De Wessenhoeve